ΣΧΟΛΗ ΒΟΛΕΪ

Σχολή Βόλεϊ στην Κηφισιά από τον σύλλογο που πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών καθώς και στην ανάπτυξη νέων ταλαντούχων αθλητριών.

 

Ο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» θέτοντας πάντοτε υψηλούς στόχους ώστε να πετύχει αγωνιστικά και οργανωτικά δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και στη δημιουργία αθλητριών του βόλεϊ με υψηλές προδιαγραφές και με ιδιαίτερη αθλητική αγωγή. Οι προπονητές των ακαδημιών είναι έμπειροι και γνώστες του αθλήματος. Στις ακαδημίες οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Ήδη αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς στελεχώνουν την Εθνική ομάδα και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να κληθούν νέες αθλήτριες με στόχο νααποτελέσουν το βασικό κορμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εμπιστευθείτε μας τα κορίτσια σας για άθληση και υγεία στο μαγικό χώρο του βόλεϊ. 

Σχολή Βόλεϊ: για κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών που λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου έως τέλος Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης». 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Για την ασφάλεια των παιδιών απαιτείται προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ: 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 

Ο Ηρακλής Κηφισιάς διαθέτει Αγωνιστικές Ομάδες ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα:
ΜΙΝΙ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Στην προπονητική ομάδα του συλλόγου ανήκουν προπονητές και διεθνής αθλητές με μεγάλη εμπειρία στο άθλημα και έχουν ώς στόχο να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους στις νέες αθλήτριες του συλλόγου. 

 

Ενδεικτικά αναφέρονται σχόλια του ημερήσιου και τοπικού τύπου:

(GOAL NEWS Αφιέρωμα στον Ηρακλή Κηφισιάς)
Το «ρόπαλό» του είναι η συνέπεια, η αγάπη και θέληση για να διδάξει στα νέα παιδιά τις αξίες της ζωής, την ιδέα του αθλητισμού, την έννοια της ομαδικότητας, τη χαρά τη νίκης και τη σημασία της ήττας. Για το βόλεϊ ο Hρακλής Κηφισιάς δεν είναι ένας απλός σύλλογος, είναι η καρδιά του αθλήματος, το πρότυπο για την επόμενη μέρα του ελληνικού αθλητισμού όταν θα πρέπει να βρει κατεύθυνση μέσα από τα «καμένα» της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

(Απόσπασμα άρθρου τοπικής εφημερίδας “Η ΘΕΣΗ” )
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ θα συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα τον κόσμο του γυναικείου volley αναδεικνύοντας συνεχώς νέα ταλέντα ( ήδη προετοιμάζεται η νέα φουρνιά) τα οποία θα βοηθήσουν στην επιτυχημένη εκπροσώπηση της πατρίδος μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

(Απόσπασμα άρθρου τοπικού portalτης Κηφισιάς www.kifissia24.gr)

Πρωταθλητής και στις Πανκορασίδες ο Ηρακλής Κηφισιάς

Σε έναν αμιγώς Κηφισιώτικο τελικό, αυτόν μεταξύ του Ηρακλή Κηφισιάς και του ΖΑΟΝ, για το πρωτάθλημα πανκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, που έγινε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο "Πέρκιζας" στο Χαλάνδρι, τα κορίτσια του Ηρακλή ήταν αυτά που κατέκτησαν το τρόπαιο της πρωταθήτριας ομάδας, καθώς επικράτησαν του ΖΑΟΝ με 3-0 (26-24, 25-18, 25-16)