Βραβεύτηκε με το βραβείο «Αντώνης Τζίκας» ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς κος Βασίλης Πανάγος

Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση «Γιορτή Αθλητή 2023» του Δήμου Κηφισιάς. Φέτος βραβεύτηκε με το βραβείο «Αντώνης Τζίκας» ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς κος Βασίλης Πανάγος

για την πολύτιμη και πολυετή του (30 χρόνια) προσφορά στην ομάδα. Το βραβείο παρέλαβε από την αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. κα Φαίη Κουνάδη και ο κος Χάρης Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος κος Βασίλης Πανάγος δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο και προσωπικά τον δήμαρχο κο Θωμάκο για την τιμητική βράβευση που μου έκαναν. Είμαι συγκινημένος καθώς τιμήθηκα με το βραβείο που φέρει το όνομα του ιδρυτή του συλλόγου μας και επίσης η βράβευση έγινε στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων που είχε διατελέσει πρόεδρος ο Νίνος. Η ενασχόληση μου με το βόλεϊ ξεκίνησε το 1990 που συνάντησα στην ΧΑΝ Κηφισιάς τον δάσκαλο και ηγετική μορφή του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού, τον Αντώνη Τζίκα (Νίνος). Ο Νίνος ήταν αθλητικός παράγοντας επί δεκαετίες, προσφέροντας τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό, στο ολυμπιακό κίνημα και τη νεολαία. Στον χώρο της ΧΑΝ όπου αθλούμασταν ως έφηβοι ήρθε η ιδέα από τον Νίνο να ιδρύσει μια γυναικεία ομάδα βόλεϊ , τον Ηρακλή Κηφισιάς, με κορίτσια από τα σχολεία της περιοχής. Το 1992 τα λόγια έγιναν πράξη και ιδρύθηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς και τότε ανέλαβα έφορος των αγωνιστικών τμημάτων. Το 2018 σε μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο ανέλαβα χρέη προέδρου και έχοντας δίπλα μου ανθρώπους με τα ίδια πιστεύω ξανα δώσαμε ζωή στον σύλλογο. Στόχος ήταν η ομάδα να φέρει τα παιδιά και τους μαθητές πιο κοντά στον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Το όραμα του συλλόγου ήταν και παραμένει «Η ανάδειξη του συλλόγου μας σε αστείρευτη πηγή αγάπης και αφοσίωσης στην ιδέα του αθλητισμού και στις διαχρονικές αξίες της ζωής». Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα είναι ότι καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο του Τζίκα και να πρωταγωνιστήσουμε στην Α1 με κορίτσια του συλλόγου. Το μεγαλύτερο βραβείο είναι να βλέπω το γήπεδο γεμάτο παιδιά.

(φωτογραφίες: @clickbox)