Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ηρακλή Κηφισιάς

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ο Ηρακλής Κηφισιάς ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Βασίλης Πανάγος μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος καθώς ο σύλλογος θα συνεχίσει την πορεία του. Ένα νέο όραμα, μια νέα πνοή αποκτά ο Ηρακλής Κηφισιάς, αυτό οφείλεται τόσο στα παλιά μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου αλλά και στα νέα που δραστηριοποιήθηκαν άμεσα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, την Βάσω Ιωάννου, την Κατερίνα Τζήκα και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, που βρέθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε θέμα βιωσιμότητας του συλλόγου και με στήριξαν με στόχο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα νέα παιδιά, βασιζόμενοι σε όσα μας μεταλαμπάδευσε ο Νίνος Τζήκας. Επίσης ευχαριστώ όλα τα μέλη που σε αυτή την δύσκολη περίοδο βοήθησαν όπως μπορούσαν τον σύλλογο και δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αλλάζουμε σελίδα. Το νέο κεφάλαιο του Ηρακλή Κηφισιάς ξεκινά!»

Ανακοίνωση νέου ΔΣ:

Πήραμε την απόφαση να μπούμε μπροστά σε αυτήν την κρίσιμη φάση, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την εξεύρεση λύσης για τον Ηρακλή Κηφισιάς, προκειμένου να μπορέσει να αναγεννηθεί, να αναπτύξει όπως παλιά την επιτυχημένη ακαδημία βόλεϊ & να προχωρήσει την νέα σεζόν στην Pre League.

Η συμμετοχή μας, στην διοίκηση, έχει μόνο αυτό το σκοπό, την εξεύρεση μιας διοικητικής λύσης, που θα εγγυηθεί την ασφάλεια & την ανάπτυξη του συλλόγου. Δεν υπάρχει καμία παραγοντική φιλοδοξία από κανένα από μας. Η συμμετοχή μας έχει να κάνει μόνο με την αγάπη μας για την ομάδα και τίποτε άλλο. Δεν στερήσαμε την δυνατότητα σε όσους θέλανε να φύγουν, συνεχίζουμε όμως με όσους μας πιστέψανε.

Αλλάξανε αρκετά και θα αλλάξουν και άλλα. Η Ομάδα καλείται να δουλέψει με συγκεκριμένο σύστημα, με νέους προπονητές και νεαρές αθλήτριες εκσυγχρονίζοντας τα πάντα. Για πρώτη φορά παρέχει κάθε τεχνολογικό μέσο στο προπονητικό team για την βελτιστοποίηση της δουλειάς τους. Δημιουργεί ξεχωριστό τμήμα marketing & διαχείρισης της επικοινωνίας & των social media, έτσι ώστε να μπορέσει κερδίσει πλεονέκτημα στην αγορά έναντι των άλλων ομάδων. Τμήμα διαχείρισης των οικονομικών καθώς επίσης και τμήμα σκάουτινγκ αθλητών αλλά και προπονητών.

Οι άνθρωποι που τρέξανε για την ομάδα όλο αυτό το διάστημα και χρηματοδοτήσανε αρκετά πράγματα είναι ενημερωμένοι για όλα.  Στόχος μας τη νέα χρονιά είναι να δουλέψουμε σκληρά για τη βελτίωση της ομάδας. Δεν θα οριοθετήσουμε έναν στόχο. Δεν θα βάλουμε όριο για το «πού» θέλουμε ή μπορούμε να φτάσουμε. Το σημαντικότερο για εμάς είναι οι Αθλήτριες. Όλες οι αθλήτριες έχουν ικανότητες.

Επίσης σε συνέχεια της πρότασης του απερχόμενου προέδρου ομόφωνα το νέο ΔΣ ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο τον Αιμίλιο Μαυριτσάκη.


Με εκτίμηση το Δ.Σ.

ΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΚΟΥΝΑΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΣΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

Φωτογραφία αρχείου Ηρακλή Κηφισιάς:
Απο αριστερά Γεώργιος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς, Κατερίνα Τζήκα Μέλος του Ηρακλή Κηφισιάς, Βασίλης Πανάγος Πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς. 

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr