Α2 Γυναικών - Α' Ζώνη: Οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο και την παραμονή

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ομίλων της Α' Ζώνης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Η πρώτη φάσης της Β' Ζώνης για να ολοκληρωθεί θέλει ακόμη δύο αγωνιστικές.
Α' ΖΩΝΗ

Στον Α' Όμιλο της Α' Ζώνης, ο ΟΦΑ Απολλώνιος έκανε το 10Χ10 στη πρώτη φάση και μαζί με τον Μίλωνα που τερμάτισε 2ος θα συνεχίσουν στον Γ' Όμιλο και θα παλέψουν για την άνοδο στην Pre League Γυναικών.

Αντίθετα, ο Ηρακλής Κηφισιάς, η Αγία Παρασκευή, ο Απόλλων Πατρών και η ΕΑΠ θα αγωνιστούν στον Δ' Όμιλο για την παραμονή τους στη κατηγορία.

Στον Β' Όμιλο της Α' Ζώνης η Αργυρούπολη ολοκλήρωσε αήττητη την πρώτη φάση και κατέλαβε τη 1η θέση και μαζί με τον ΓΣ Πετρούπολης που κατατάχθηκε 2ος θα αγωνιστούν στον Γ' Όμιλο μαζί με τον Απολλώνιο και τον Μίλωνα από τον Α' Όμιλο της Α' Ζώνης.

Ο ΝΟΠ Ρεθύμνου, η ΑΕ Αμπελοκήπων, η Ένωση Βύρωνα και η ΓΕ Ηρακλείου θα συμμετέχουν στον Δ' Όμιλο μαζί με τον Ηρακλή Κηφισιάς, την Αγία Παρασκευή, τον Απόλλωνα Πατρών και την ΕΑΠ από τον Α' Όμιλο της Α' Ζώνης και θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Στον Δ' Όμιλο, οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο (Α' ή Β') θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους του ομίλου αυτού και ΔΕΝ θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος του Γ' και Δ' Ομίλου της Α' Ζώνης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 13.00.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ:
 ΟΦΑ Απολλώνιος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΓΣ Πετρούπολης.

Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΓΣΚ Ηρακλής, ΑΕ Αγ. Παρασκευής, ΑΣΠ Απόλλων, ΕΑΠ, ΝΟΠ Ρεθύμνου, ΑΕ Αμπελοκήπων, Ένωση Βύρωνα, ΓΕ Ηρακλείου.

Όλα τα αποτελέσματα του Α' Ομίλου ΕΔΩ και η βαθμολογία του ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα του Β' Ομίλου ΕΔΩ και η βαθμολογία του ΕΔΩ