Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

 

Αγαπητοί γονείς, αθλητές και μέλη του Ηρακλή Κηφισιάς σε συνέχεια των επίσημων μέτρων της Κυβέρνησης λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid19,

που ισχύουν από σήμερα 3/11 και για έναν μήνα, όπως προβλέπεται ο σύλλογος αναστέλλει την λειτουργία του. Δυστυχώς για δεύτερη φορά αναγκαζόμαστε να αναστείλουμε κάθε αθλητική δραστηριότητα, αγωνιστική & προπονητική.

Σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία των προπονητών μας με τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου & θα δοθούν οδηγίες για να γίνεται βασική εκγύμναση στο σπίτι. 

Ως σωματείο προτείνουμε στις αθλήτριες μας να συνεχίσουν όσο μπορούν την γυμναστική στα σπίτια τους και σε εξωτερικούς χώρους, κάνοντας μια βασική ατομική προπόνηση ενδυνάμωσης ή και να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες ομαδικές διαδικτυακές προπονήσεις. Το σημαντικό για τους αθλητές είναι να συνεχίσουν όσο μπορούν την άθληση και να μην παραμείνουν πολύ καιρό στον καναπέ, κατά την γνώμη μας οι επόμενοι αγώνες είναι ακόμα αρκετά μακριά, αλλά είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν οι αθλήτριες δραστήριες κάτι το οποίο βοηθάει την διάθεσή τους κατά την περίοδο της απομόνωσης. Η ψυχολογική επίπτωση που μπορεί να έχει αυτή η πανδημία στους αθλητές είναι ακόμα άγνωστη.

Ευχόμαστε να επανέλθουμε όλοι υγιείς στις αρχές Δεκεμβρίου & αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΓΓΑ για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων μας.

21-11-2023 11:50

Ασταμάτητη η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε στο Ζηρίνειο του ΟΦΗ με 3-0 σετ.

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr