Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει & το Γυναικείο τμήμα του Ηρακλή Κηφισιάς

Την προετοιμασία της ξεκινάει το απόγευμα της Δευτέρας 1η Σεπετεμβρίου και η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας και ώρα 18:00 στο Ζηρίνειο στάδιο υπο την καθοδήγηση του νέου γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Διαμαντάρα & του προπονητή του γυναικείου τμήματος Σπύρου Χουντουμάδη.

 Στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας η διοίκηση και ο προπονητής θα μιλήσουν για μερικά λεπτά, στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία των συνεργατών τους και του νέου ρόστερ της ομάδας και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας στον στίβο του Ζηρίνειου!

Από την Δευτέρα λοιπόν οι διακοπές και η ξεκούραση τελειώνουν καθώς οι  επόμενες εβδομάδες έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων αποτελούν μία δύσκολη περίοδος, εξαιτίας των ανεβασμένων ρυθμών της προετοιμασίας που αποτελεί δεδομένο από τη στιγμή που η φετινή ομάδα θέλει να πετύχει την άμεση  επιστροφή στα παρκέ της Α1.

 

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr