Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Σταθερά στην κορυφή και νέα νίκη επι του Πανιωνίου

Tο αήττητο διατήρησε για άλλη μία εβδομάδα ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο οποίος νίκησε τον Πανιώνιο με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α1 Γυναικών. 

Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που έδωσαν μεγάλη βάση στο σέρβις και προσέφεραν θέαμα.

Ο Πανιώνιος αποτελεί έναν από τους βασικούς αντιπάλους του Ηρακλή στον πρώτο όμιλο, όμως η ομάδα του Χουντουμάδη κατάφερε να επιβληθεί εύκολα, με εξαίρεση ενός σετ, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.

Ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου, που είχε απ' όλα. Δυνατά σέρβις, καλές άμυνες, υποδοχές, μπλοκ, και λίγα λάθη ιδιαίτερα από τις παίκτριες του Ηρακλή.

Στο πρώτο σετ ο Πανιώνιος ήταν σταθερά μπροστά και ξέφευγε με 2-3 πόντους. Ο Ηρακλής τον έφτανε και κατάφερε να τον ξεπεράσει για πρώτη φορά στοτ 13-12. Με το σέρβις της Σπανού η ομάδα των βορείων προαστίων προηγήθηκε 19-13 αφού χάλασε αρκετά την υποδοχή του Πανιωνίου, ενώ το ίδιο έκανε στη συνέχεια και η Καστάνου.

Το δεύτερο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που είχε ξεκινήσει ο Ηρακλής στο πρώτο και έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι εκείνα τα λεπτά. Οι φιλοξενούμενες πίεσαν στο σέρβις και έκαναν το 1-1. Στο 3-4 ο πάγκος του Πανιωνίου δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες.

Το τρίτο σετ πήγε εύκολα στον Ηρακλή. Η είσοδος της Γκρέκα στο παιχνίδι βοήθησε πολύ, και οι Κηφισιώτισσες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, με την Γεωργιάδου και την Κόνιαρη να είναι λύσεις.

Στο τέταρτο σετ ο Πανιώνιος ανέκτησε την χαμένη ψυχολογία από το πρηγούμενο, και προηγήθηκε του Ηρακλή. Ωστόσο οι γηπεδούχες φάνηκαν πιο δυνατές, με όλες τις παίκτριες να δείχνουν καλά στοιχεία.

Tα σετ: 3-1 (25-18, 23-25, 25-10, 25-22)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Γεωργιάδου, Κόνιαρη, Γκουτιμένκο, Σπανού, Καστάνου, Χρυσομάλλη, Αγγελοπούλου (λ) / Λάβδα, Γκρέκα, Κορναράκη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωστακόπουλος): Οικονομάκη, Τσιώνη, Μπίσκου, Ευθυμίου, Τσουμήτα, Τουρνάκη, Πασιαλή (λ) / Λεζινώ (λ), Δαρλάση, Μουρατίδη, Σαγάνη

Αναδημοσίευση απο το portal www.kifissia24.gr

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr