Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Παραμένει στην κορυφή ο Ηρακλής Κηφισιάς με τον πόντο που πήρε εκτός έδρας από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές ανατροπές η ομάδα της Κηφισιάς βγήκε κερδισμένη καθώς με τον πόντο που κέρδισε, στην δύσκολη έδρα του Αστέρα, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το κλειστό του Αγίου Δημητρίου ήταν κατάμεστο, σε σημείο να γίνει παράκληση από τη διαιτητή για να μην επιτραπεί η είσοδος σε άλλους φιλάθλους, λόγω έλλειψης χώρου.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ και πιέζοντας στο σέρβις κατάφερε να το κερδίσει με 24-26! Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Αστέρα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση εκμεταλλευόμενη το καλό σέρβις της και τα λάθη στην υποδοχή της Κηφισιάς, παίρνοντας εύκολα το δεύτερο σετ με 25-15. Στο τρίτο σετ αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Ηρακλής πήρε ξανά το προβάδισμα στα σετ με 14-25. Με όπλο το σέρβις της έμπειρης Μαρίας Χέλιου ο Αστέρας κέρδισε το τέταρτο σετ με 25-13, πηγαίνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο τάι μπρέικ συνεχίστηκαν οι ανατροπές στο σκόρ αλλά κερδισμένη βγήκε η ομάδα του Αστέρα που πιέζοντας και πάλι με το σέρβις, κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη με 15-10.


A2 Γυναικών: ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου - Ηρακλής Κηφισιάς 3-2 (24-26, 25-15, 14-25, 25-13, 15-10)

Αστέρας Αγ. Δημητρίου (Φιλιππάτος): Χριστοδούλου, Νούσια, Μαλουσάρη Ο., Αντουβά, Φραγκιαδάκη, Μαλουσάρη Δ., Παπαδάκη (λ) / Χειλαδάκη, Κουτροπούλου.
ΓΣΚηφισιάς «Ο Ηρακλής» (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Σπανού, Γκουτιμένκο, Καστάνου, Κόνιαρη, Γεωργιάδη, Αγγελοπούλου (λ) / Λύρρα (λ), Νικολογιάννη, Κορναράκη, Γκρέκα.

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr