Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Εύκολο απόγευμα ο Ηρακλής Κηφισιάς (Greekvolley)

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ηρακλής Κηφισιά που δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Τραχώνων 3-0 σετ που κατέβηκαν με ελλείψεις.

Οι Τράχωνες αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο σετ αλλά ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στα 2 σετ που ακολούθησαν και χωρίς δυσκολία πήρε το παιχνίδι με πίεση στο σερβίς, κι έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Στο πρώτο σετ ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα 7-1 αναγκάζοντας τον Περόπουλο να πάρει τάιμ άουτ ωστόσο οι Τράχωνες κατάφεραν να ισοφαρίσουν καθώς ο Ηρακλής έκανε λάθη. Ο Ηρακλής άρχισε να πιέζει από το σερβίς και ξέφυγε πάλι πολύ 16-10 με άσο της Γκρέκα και με επίθεση της Γεωργιάδη 17-10. Οι Τράχωνες πλησίασαν ξανά με καλό σερβίς από Μπαλδώκα και λάθη του Ηρακλή κάνοντας το 19-19, ο Ηρακλής με τη Σπανού ξέφυγε 22-20 και 23-20 και 2 προσπάθειες της Καστάνου πήρε το σετ 25-20.

Στο δεύτερο σετ οι Τράχωνες μπήκαν μπροστά με Καλαφατάκη και Καλαϊτζάκη αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε και πέρασε μπροστά. Οι ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ ως το 12-1 με την Καλαϊτζάκη αλλά από εδώ και έπειτα ο Ηρακλής με Καστάνου και Σπανού ξέφυγε. Γεωργιάδη και Κόνιαρη έδωσαν κι άλλους πόντους, Κολομητρούση και Καλαϊτζάκη προσπαθούσαν να μειώσουν αλλά με αέρα ο Ηρακλής πήγε στο 25-15.

Στο τρίτο σετ ο Ηρακλής με συνεχή πίεση στο σερβίς και καλές επιθέσεις πήρε εύκολο προβάδισμα. Ο Χουντουμάδης έκανε αλλαγές για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Οι Τράχωνες είχαν προβλήματα στην υποδοχή και δεν είχαν λύσεις στην επίθεση και έγινε εύκολα το 25-11.

Τα σετ: 25-20, 25-15, 25-11

ΕΔΩ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΕΤ

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης): Καστάνου, Κορναράκη, Χρυσομάλλη, Αγγελοπούλου (λ), Γεωργιάδη, Κόνιαρη, Σπανού  /Λύρα (λ), Τσελέπη, Νικολoγιάννη, Λάβδα, Γκρέκα

ΑΟ Τραχώνων (Περόπουλος): Μπαλδώκα, Τσελίκη, Καλαϊτζάκη, Τσίρου, Καλαφατάκη, Κολομητρούση (λ), Λάιου, Μωραϊτίδου, Μερκούρη 

Αναδημοσίευση απο το site Greekvolley http://greekvolley.com/index.php/latest-news/a2-ginekon/item/41351-efkol-apogevma-o-iraklis-kifisias.html 

 

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr