Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Φιλικός αγώνας μεταξύ των γυναικείων ομάδων βόλεϊ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου & του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής»

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου διεξήχθη φιλικός αγώνας

μεταξύ των γυναικείων ομάδων βόλεϊ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου & του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής», στα πλαίσια του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου του “Chapter Athens HJ-001” της οργάνωσης AHEPA.

Την έναρξη του αγώνα έκανε ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Μεταξύ άλλων, ο κύριος Αυγενάκης συνεχάρη το “Chapter Athens HJ001” για το συνεχές φιλανθρωπικό του έργο και αναφέρθηκε επίσης στην έμπρακτη στήριξη του υφυπουργείου αλλά και ολόκληρης της κυβέρνησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μέσω της χρηματοδότησης από τα έσοδα που προκύπτουν από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα κος Γεώργιος Δημόπουλος, ο αντιδήμαρχος κος Ευγένιος Κολλάτος εκ μέρους του Δήμαρχου Αθηναίων, ο αργυρός Ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, ο κος Ιωάννης Βερούτης - Γκιόκας ειδικός γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκ μέρους του προέδρου της, ο κος Αλέξιος Αλεξόπουλος πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, ο κος Βασίλειος Πανάγος πρόεδρος του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής», ο κος Γεώργιος Τσαγρής πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών, η κα Μαρία Φράγκου συντονίστρια του επιστημονικού τμήματος αθλητικής φυσικοθεραπείας του ΝΠΔΔ «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών» και οι κκ Χρήστος Μπακούρος και Αργύρης Τσουνάκης αντίστοιχα ταμίας και αντιπρόεδρος φιλανθρωπίας του AHEPA District 25 εκ μέρους του District Governor Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του τμήματος AHEPA HJ001 κος Σταύρος Σταθόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στην επίτευξη του οικονομικού στόχου που ήταν η διάθεση όλων των εσόδων για τις ανάγκες του Ιωσηφόγλειου Ορφανοτροφείου, τόνισε την αξία της φιλανθρωπίας, που πρωτοεμφανίστηκε στην αρχαία Ελλάδα, επέδωσε ευχαριστήριο σε όλες τις αθλήτριες και ζήτησε από όλους την συνέχιση της ενεργού υποστήριξης στις δράσεις αλληλεγγύης του τμήματος “Chapter Athens HJ-001”.

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr