Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Κλήση αθλήτριας μας στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων

Μια ακόμα επιτυχία του Ηρακλή Κηφισιάς, αποτέλεσε η κλήση στο διακλιμακιακό κοριτσιών

της αθλήτριας του: Θεοδώρα Καντζάβελου γεννημένη το 2008. Το διακλιμακιακό καμπ έλαβε χώρα για άλλη μία χρονιά στη πόλη του Μουζακίου.

Η πρόταση της αθλήτριας έγινε μετά από συστηματική παρακολούθηση από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΣΠΑΑΑ. Η τιμή και η χαρά για τον σύλλογο είναι μεγάλη, καθώς από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του είναι αιμοδότης των εθνικών ομάδων και ο Πολυνίκης σύλλογος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Για άλλη μια φορά αναγνωρίζεται η εξαιρετική και συστηματική δουλειά που επιτελείται από τους προπονητές του Ηρακλή Κηφισιάς,  ακόμα ένα παιδί της Κηφισιάς καταφέρνει να διακριθεί. 

Η αθλήτρια μας είχε την χαρά να συμμετέχει για μία εβδομάδα σε καθημερινές προπονήσεις με επιλεγμένες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα γεννημένες 2008-2009. Τα συγκεκριμένα κορίτσια παρακολουθούνται και αξιολογούνται από τους ομοσπονδιακούς προπονητές καθώς αποτελούν το νέο αίμα του Ελληνικού βόλεϊ, οι οποίες θα συγκροτήσουν αργότερα την νέα προεθνική παγκορασίδων και μελλοντικά των κορασίδων.


 
Επικεφαλής ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παγκορασίδων Κώστας Γκούντας και στο Μουζάκι μαζί του βρέθηκαν επίσης οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί προπονητές Ανέστης Γιαννακόπουλος, Σωκράτης Τζιουμάκας, Μαρίνος Κουτσογιάννης, Θανάσης Ντζαφέρης, Όλγα Χατζηδημητρίου, Χριστίνα Πεταλά και Ευθύμης Γούλας.

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr