Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Κύπελλο Ελλάδος: Ηρακλής Θεσ. - Ηρακλής Κηφισιάς 3-0σετ

Ο Ηρακλής προκρίθηκε στο f4!

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης πήρα το ντέρμπι των... Ημίθεων απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς και θα δώσει το παρών στο final four του Κυπέλλου γυναικών.

Ο «γηραιός» επιβλήθηκε με 3-0 σετ, κάνοντας «πάρτι» στο πρώτο σετ (από το 13-8 και μετά) και ανατρέποντας το σκορ στα δύο επόμενα, καθώς η ομάδα της Κηφισιάς είχε προηγηθεί στο δεύτερο με 16-12 και στο τρίτο με 20-18.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι από αυτή την επιτυχία και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο το γεγονός ότι θα συμμετάσχουμε στο φάιναλ φορ, αλλά και για τις αθλήτριες που θα κερδίσουν εμπειρίες. Παίξαμε καλύτερα απ’ ότι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, πιέσαμε πολύ στο σερβίς, ωστόσο με τα λάθη μας επιτρέψαμε στον αντίπαλο να είναι μέσα στο παιχνίδι στο 2ο και στο 3ο σετ. Τώρα στο φάιναλ φορ θα είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ κι αυτό πιστεύω θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλό βόλεϊ» σχολίασε ο Βαλεντίν Μίλεφ.

«Στο πρώτο σετ δεν πήγαμε καλά και στα άλλα δύο που είχαμε προβάδισμα δεν καταφέραμε να το αξιοποιήσουμε και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Κι αυτό γιατί έγιναν κάποια μαζεμένα λάθη, κυρίως στην υποδοχή και χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν δείξαμε να πιστεύουμε. Αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα, όπου θέλει να καταθέσουμε ό,τι ψυχικές δυνάμεις έχουμε για τη συνέχεια», δήλωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης.

Τα σετ: 25-12, 25-20, 25-22

Ηρακλής (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Λ., Παπαστεφάνου, Στράντζαλη, Βέλλιου, Κωνσταντινίδου Ελ., Κυριακίδου, Αρτακιανού –λ / Αλτίνη, Καλαϊτζίδου

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης): Βλαχάκη, Διώτη, Κουντουρά Γκρέκα, Κορναράκη, Γιακιμόβκσα, Σάκκουλα (λ), Καπέλου, Σιλχάνοβα

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr